Can't post for sale thread - BMW M5 Forum and M6 Forums
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 10 Old 29th June 2018, 10:13 PM Thread Starter
M3TB0NE
Junior Member, warming up (<31 posts)
 
M3TB0NE's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Garage
Can't post for sale thread

I tried posting a for sale thread last Friday June 22 and it never got published. Sent 2 emails and messages and no response. I tried again today and again, nothing has published. Any suggestions?

///MTB0NE
M3TB0NE is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 Old 6th July 2018, 07:54 PM
Administrator
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 807
Thanks: 2
Thanked 117 Times in 105 Posts
Garage
Your first few posts are moderated so we can ensure you're human and not running a scam.

Your duplicate posts are deleted, and one of your threads was already responded to.

- JB

testing.
Administrator is offline  
post #3 of 10 Old 12th February 2019, 06:23 PM
badger15
Junior Member, warming up (<31 posts)
 
Join Date: Nov 2008
Location: WI
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Garage
I have run into an issue where I am also trying to post to the For Sale board, but keep bumping into an HTTP 500 error every time I submit the post. I only have a couple other posts on the site, is this why? Not sure how to get my thread up. Can someone help?
badger15 is offline  
 
post #4 of 10 Old 2nd April 2019, 03:03 PM
phillyfan5420
Junior Member, warming up (<31 posts)
 
Join Date: Jan 2006
Location: NJ
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Quote:
Originally Posted by badger15 View Post
I have run into an issue where I am also trying to post to the For Sale board, but keep bumping into an HTTP 500 error every time I submit the post. I only have a couple other posts on the site, is this why? Not sure how to get my thread up. Can someone help?
I have the same issue. I've been trying to post my M5 for sale for a few days now. When I try to preview the post (to confirm the included pictures display properly), I get the same HTTP ERROR 500 every time. It says "M5board is currently unable to handle this request". Please help!

2000 E39 M5 - Titanium Silver / Imola Red+Black Nappa
2000 Z3 M Roadster - Cosmos Black / Kyalami Orange+Black Nappa
phillyfan5420 is offline  
post #5 of 10 Old 4th April 2019, 05:47 PM
Administrator
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 807
Thanks: 2
Thanked 117 Times in 105 Posts
Garage
Is it only when you preview the post, or do you get it when you submit it too?

Niall

testing.
Administrator is offline  
post #6 of 10 Old 4th April 2019, 09:41 PM
phillyfan5420
Junior Member, warming up (<31 posts)
 
Join Date: Jan 2006
Location: NJ
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Quote:
Originally Posted by badger15 View Post
I have run into an issue where I am also trying to post to the For Sale board, but keep bumping into an HTTP 500 error every time I submit the post. I only have a couple other posts on the site, is this why? Not sure how to get my thread up. Can someone help?
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Is it only when you preview the post, or do you get it when you submit it too?

Niall
I tried submitting and get the same error. It usually takes 10-15 seconds before showing the error.

2000 E39 M5 - Titanium Silver / Imola Red+Black Nappa
2000 Z3 M Roadster - Cosmos Black / Kyalami Orange+Black Nappa
phillyfan5420 is offline  
post #7 of 10 Old 5th April 2019, 09:16 PM
Administrator
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 807
Thanks: 2
Thanked 117 Times in 105 Posts
Garage
Use a single letter as the thread title then edit it after. We're tracking an issue with thread titles.

We need the exact title you used when you got the error.

- JB

testing.
Administrator is offline  
post #8 of 10 Old 5th April 2019, 09:51 PM
phillyfan5420
Junior Member, warming up (<31 posts)
 
Join Date: Jan 2006
Location: NJ
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
Use a single letter as the thread title then edit it after. We're tracking an issue with thread titles.

We need the exact title you used when you got the error.

- JB
Here is the title I was using "2000 M5 w/ 121k miles, Good Drivers Condition, $15k, NJ".

I just attempted a preview with a single letter title and it did in fact work. I will attempt to post and then edit the thread title after. Thanks for the suggestion. I will let you know if this give me issues as well.

2000 E39 M5 - Titanium Silver / Imola Red+Black Nappa
2000 Z3 M Roadster - Cosmos Black / Kyalami Orange+Black Nappa
phillyfan5420 is offline  
post #9 of 10 Old 8th April 2019, 09:34 PM
Administrator
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 807
Thanks: 2
Thanked 117 Times in 105 Posts
Garage
Quote:
Originally Posted by phillyfan5420 View Post
Here is the title I was using "2000 M5 w/ 121k miles, Good Drivers Condition, $15k, NJ".

I just attempted a preview with a single letter title and it did in fact work. I will attempt to post and then edit the thread title after. Thanks for the suggestion. I will let you know if this give me issues as well.
Hello there,

Can you try posting this without the dollar sign?
I believe that is the issue.

Let me know if that worked.

Ed

testing.
Administrator is offline  
post #10 of 10 Old Today, 05:09 PM
huckleberry65
Member, Sport: On DSC: On (>100 posts)
 
Join Date: Jun 2011
Location: Los Angeles
Posts: 148
Thanks: 3
Thanked 10 Times in 10 Posts
I'm having the same issue where I can't get the post to load after trying repeatedly over the last few days. I removed the dollar sign in the title, tried just posting a title so I could add on from there but nothing seems to work. appreciate the insight ✌️

Last edited by huckleberry65; Today at 05:10 PM.
huckleberry65 is online now  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW M5 Forum and M6 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (1 members and 1 guests)
huckleberry65
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Two Tire Comparison... Yes another Tire Thread BUT luckily not an Oil Thread ;-) IRISH M5 E39 M5 and E52 Z8 Discussion 12 16th April 2011 05:20 PM
I don't know if anyone can answer this but, Why can't DINAN do what POWER CHIPS can? FAST 5 E39 M5 and E52 Z8 Discussion 15 28th March 2003 12:01 PM
I can`t post replys! who can help? rtorre E39 M5 and E52 Z8 Discussion 6 7th June 2001 07:42 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome