Unable to View Pics or Attachments - BMW M5 Forum and M6 Forums
 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 10 Old 20th June 2018, 11:13 AM Thread Starter
Raven M6
Member, Sport: On DSC: On (>100 posts)
 
Raven M6's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 138
Thanks: 17
Thanked 14 Times in 14 Posts
Unable to View Pics or Attachments

I posted this a few days ago in the Site Concerns forum, maybe it was the wrong forum to post on since I got no answers?

This was my post:

"Is it just me or is everyone having this issue? For the past few days, attached images are showing up in posts as links, however they can't be viewed. When you click on an attached image link, it redirects to an error page with this message:

"Forbidden
You don't have permission to access /vbulletin/vbseo.php on this server."


Same thing with PDF attachments. I hope there's a fix for this soon!"


-------------------------

I should note that embedded hotlinked images do display, it's images uploaded as attachments to posts are redirecting to the error page. I know it's not my browser because I have the same issue on multiple laptops. Any thoughts?
Raven M6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 Old 21st June 2018, 02:57 PM
MSolomon
Junior Member, warming up (<31 posts)
 
MSolomon's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 29
Thanks: 10
Thanked 0 Times in 0 Posts
Garage
MSolomon is offline  
post #3 of 10 Old 21st June 2018, 04:01 PM
de Witt
Moderator
 
de Witt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Denver CO
Posts: 2,481
Thanks: 110
Thanked 100 Times in 83 Posts
Quote:
Originally Posted by Raven M6 View Post
I posted this a few days ago in the Site Concerns forum, maybe it was the wrong forum to post on since I got no answers?

This was my post:

"Is it just me or is everyone having this issue? For the past few days, attached images are showing up in posts as links, however they can't be viewed. When you click on an attached image link, it redirects to an error page with this message:

"Forbidden
You don't have permission to access /vbulletin/vbseo.php on this server."


Same thing with PDF attachments. I hope there's a fix for this soon!"


-------------------------

I should note that embedded hotlinked images do display, it's images uploaded as attachments to posts are redirecting to the error page. I know it's not my browser because I have the same issue on multiple laptops. Any thoughts?

@Administrator is aware and working on the problem. The issue was caused when the site was migrated to the cloud. Timeline . . . I dont know.
de Witt is offline  
The Following User Says Thank You to de Witt For This Useful Post:
MSolomon (22nd June 2018)
 
post #4 of 10 Old 22nd June 2018, 11:11 PM
Administrator
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 816
Thanks: 2
Thanked 117 Times in 105 Posts
Garage
Thanks @de Witt .

Yes, as mentioned, these issues are directly related to the migration to Google Cloud. The migration team is aware that this site is having issues with attachments, so once a fix is ready, they will apply it to the site.

Apologies for the inconvenience!

Cheers,

Erik

testing.
Administrator is offline  
post #5 of 10 Old 16th July 2018, 03:02 PM
MSolomon
Junior Member, warming up (<31 posts)
 
MSolomon's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 29
Thanks: 10
Thanked 0 Times in 0 Posts
Garage
I believe that it is fixed at this point. I am able to view the attachments that I previously had errors for. Thanks guys!!!

-Mike
MSolomon is offline  
post #6 of 10 Old 19th July 2018, 08:35 PM
Administrator
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 816
Thanks: 2
Thanked 117 Times in 105 Posts
Garage
Administrator is offline  
post #7 of 10 Old 16th November 2018, 12:24 AM
MancUnited1
Member, Sport: On DSC: Off
 
MancUnited1's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: South Jersey
Posts: 232
Thanks: 32
Thanked 16 Times in 13 Posts
Sorry for bumping this old post as opposed to making a new thread, but I seem to be suffering from the same issue. Any posts specifically in the Cars for Sale forum that include photo attachments are all listed as links to images and not the actual images.

I noticed this a few weeks ago, and thought maybe it was just a string of sellers uploading their photos a specific way but as time went on every post was the same.

Anyone else noticing this? Is it a setting in the User CP that just needs to be changed or is it another Google Cloud/site issue?
MancUnited1 is offline  
post #8 of 10 Old 16th November 2018, 07:36 PM
Administrator
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 816
Thanks: 2
Thanked 117 Times in 105 Posts
Garage
Quote:
Originally Posted by MancUnited1 View Post
Sorry for bumping this old post as opposed to making a new thread, but I seem to be suffering from the same issue. Any posts specifically in the Cars for Sale forum that include photo attachments are all listed as links to images and not the actual images.

I noticed this a few weeks ago, and thought maybe it was just a string of sellers uploading their photos a specific way but as time went on every post was the same.

Anyone else noticing this? Is it a setting in the User CP that just needs to be changed or is it another Google Cloud/site issue?
Hey there,

Can you grab me the link to that thread?
I'll have a look into it.
It could be that the image isn't on HTTP but I'll need to confirm this.

Ed

testing.
Administrator is offline  
post #9 of 10 Old 19th November 2018, 12:41 AM
MancUnited1
Member, Sport: On DSC: Off
 
MancUnited1's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: South Jersey
Posts: 232
Thanks: 32
Thanked 16 Times in 13 Posts
MancUnited1 is offline  
post #10 of 10 Old 19th November 2018, 08:50 PM
Administrator
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 816
Thanks: 2
Thanked 117 Times in 105 Posts
Garage
Administrator is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW M5 Forum and M6 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't View Pics or Attachments? Raven M6 Feedback and Site Concerns 1 10th July 2018 10:34 PM
Out before I'm in... (UPDATE: Pics Changed to Attachments) Capitalist E90 M3 Sedan, E92 M3 Coupe, E93 M3 Convertible, E46 M3 and E36 M3, Z4 M and Z4 M Coupe 15 12th August 2010 04:25 AM
Out before I'm in... (UPDATE: Pics Changed to Attachments) Capitalist E63 BMW M6 Forum and BMW M6 Convertible | m6board.com 21 7th August 2010 05:49 PM
How to add attachments to threads? emma5 Owners Gallery 3 20th July 2004 03:42 AM
E39 roof rack with 2 bike attachments Rave E55 Parts / Other For Sale or Wanted 0 25th November 2003 01:00 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome