E60 m5 cel wot - BMW M5 Forum and M6 Forums
E60 M5 and E61 M5 Touring Discussion 2005- Advertiser's Forum

 
LinkBack Thread Tools Rate Thread Display Modes
post #1 of 5 Old 1st July 2018, 05:18 PM Thread Starter
Meerology
Junior Member, warming up (<31 posts)
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
E60 m5 cel wot

Hi all,

I keep getting a CEL only when I floor the car and it reaches a high rpm.
Ive taken it to multiple garages and they all said its either the fuel pump or post cat oxygen sensor. Ive changed the fuel pump as well as the post cat and pre cat oxygen sensors but that hasnt solved the problem
Any ideas what it could be? Ive attached the fault codes
Attached Images
File Type: jpg Screenshot_20180701-190732_Gallery.jpg (128.9 KB, 25 views)
File Type: jpg 20180701_190954.jpg (223.3 KB, 25 views)
File Type: jpg 20180701_190919.jpg (228.3 KB, 24 views)
File Type: jpg 20180701_190852.jpg (225.7 KB, 26 views)
File Type: jpg 20180701_190904.jpg (221.9 KB, 23 views)
Meerology is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 1st July 2018, 07:21 PM
flacoramos
m5board.comoholic (>1000 posts)
 
Join Date: Jan 2017
Location: IL
Posts: 1,190
Thanks: 4
Thanked 98 Times in 96 Posts
flacoramos is offline  
post #3 of 5 Old 1st July 2018, 07:35 PM Thread Starter
Meerology
Junior Member, warming up (<31 posts)
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Meerology is offline  
 
post #4 of 5 Old 2nd July 2018, 12:55 PM
vincexhx
Member, Sport: Off DSC: On (>50 posts)
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 62
Thanks: 5
Thanked 13 Times in 13 Posts
I know you said you changed the pump but have you checked plug are all connected good done a fuel pump test to make sure everything is OK? I would try that

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
vincexhx is offline  
post #5 of 5 Old 2nd July 2018, 02:55 PM
mubarak
Member, P500 Sport, DSC off (>900)
 
mubarak's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: QATAR
Posts: 906
Thanks: 6
Thanked 43 Times in 37 Posts
Garage
Injectors...clean or replace.
It happned to me.

Last edited by mubarak; 2nd July 2018 at 02:57 PM.
mubarak is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the BMW M5 Forum and M6 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes Rate This Thread
Linear Mode Linear Mode
Rate This Thread:



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CEL when WOT and then nothing! Ahmed E60 M5 and E61 M5 Touring Discussion 16 3rd October 2014 02:36 PM
'91 M5 WOT problem/question OhneKompromiss E34 M5 Discussion 4 6th March 2009 08:31 PM
M5 E39 WOT A MACHINE maxrpm E39 M5 and E52 Z8 Discussion 6 3rd February 2008 03:59 PM
Wot Fuel in Your M5? Bader E34 M5 Discussion 49 6th June 2004 08:47 PM
clutch slippage on WOT hard shifts? jmott E39 M5 and E52 Z8 Discussion 17 17th January 2003 06:05 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome