BMW M5 Forum and M6 Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
427 Posts
Discussion Starter #1
I noticed today that my Ipod was not working this morning. It looks like the car was not charging the IPOD causing a drain on the IPOD battery. Is this suppose to happen? It was working fine all last week. I am thinking the car was never charging the IPOD to begin with. Has this happened to any of you guys?
 

·
Registered
Joined
·
2,066 Posts
I assume that the car recharges the IPod. I've leave my IPod
in the car most of the time (i.e. take it out once every few
months or so) and never had a battery problem.
 

·
Registered
Joined
·
8,300 Posts
My car DOES charge my ipod....has always worked well....I have a glove box set up, eliminated the 6 disc., from the glovee, replaced it with a dealer installed software set up....works flawless.
 

·
Registered
Joined
·
93 Posts
When you plug the iPod in, it should light up and show the BMW logo. Mine has been in the glove box 2 years. Maybe an iPod battery or connector issue. Borrow an iPod from a friend and check it again.
 

·
Registered
Joined
·
2,094 Posts
When you plug the iPod in, it should light up and show the BMW logo. Mine has been in the glove box 2 years. Maybe an iPod battery or connector issue. Borrow an iPod from a friend and check it again.
+1 Agreed. Make sure the plug is all the way in and see if the screen lights up. If not, maybe your battery died. Not uncommon for an IPOD battery to kick the bucket.
 

·
Registered
Joined
·
427 Posts
Discussion Starter #6
Yea I think the IPOD battery may have kicked the bucket! I was going to test charging it on the computer when I get home tonight. It was working just fine for the first two weeks. It was an option with the car installed in the center console. Thanks for all the input guys!
 

·
Registered
Joined
·
427 Posts
Discussion Starter #7
I confirmed last night that in deed my IPOD is shot! I will have to send it into Apple for service. Thanks guys!
 
1 - 7 of 7 Posts
Top