BMW M5 Forum and M6 Forums banner
3,001 - 3,020 of 3,032 Posts
Koła odnowione. Teraz reszta samochodu...

Attachments

Cześć SKC!

Fantastycznie, że to zrobiłeś! Pamiętam, że wspominałeś o zrobieniu zestawu ACS na zamówienie, a efekt końcowy wygląda niesamowicie! Jaka jest specyfikacja? Konwersja z 18 na 19 cali czy z 17 na 19 cali?

Kiedy załatwisz mi RD2?! ;)

Trizzuth - Zgadzam się, wyglądają wspaniale również na E39! Jakiej specyfikacji byś szukał? Widziałem kilka zestawów na sprzedaż w ciągu ostatnich kilku miesięcy/roku lub dwóch. Jeśli pojawi się tu jakiś zestaw, zawsze mogę zawrzeć z tobą umowę!

Pozdrawiam, Dennis!

Cześć SKC!

Fantastycznie, że to zrobiłeś! Pamiętam, że wspominałeś o zrobieniu zestawu ACS na zamówienie, a efekt końcowy wygląda niesamowicie! Jaka jest specyfikacja, proszę? Konwersja z 18 na 19 lub z 17 na 19 cali?

Kiedy załatwisz mi RD2's?! ;)

Trizzuth - Zgadzam się, wyglądają wspaniale również na E39! Jakiej specyfikacji byś szukał? Widziałem kilka zestawów na sprzedaż w ciągu ostatnich kilku miesięcy/roku lub dwóch. Jeśli pojawi się tu jakiś zestaw, zawsze możemy zawrzeć z tobą umowę!

Pozdrawiam, Dennis!
To są te same felgi, które miałem na samochodzie przez kilka lat, zanim założyłem RD2, podczas gdy porządkowałem sprawy. Trudno to stwierdzić na tych zdjęciach, ale jest to niestandardowe szczotkowane wykończenie z tymi samymi bębnami i rantami co wcześniej.

Przód: 19x9,5 +8
Tył: 19x10,5 +8

3,001 - 3,020 of 3,032 Posts